Συνάντηση Ο.Σ.Ι. με τη Δημοτική Αρχή

November 30, 2017

Συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιωαννιτών είχε το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων (Ο.Σ.Ι.) την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017. 

 

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Δ.Σ. του Ο.Σ.Ι., στη συζήτηση τέθηκαν τα ζητήματα της προαγωγής της στοματικής υγείας με στοχευμένες δράσεις σε σχολεία και Κ.Α.Π.Η. της πόλης. 

 

Επιπλέον, στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, έγινε μια προσπάθεια συνεννόησης και εξεύρεσης λύσης για τη λειτουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου. Τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά και με δεδομένη τη θέληση και των πλευρών για επανέναρξη της λειτουργίας του φορέα, τα όποια γραφειοκρατικά ζητήματα ελπίζουμε να ξεπεραστούν.

 

Στο Δήμαρχο, κ. Θ. Μπέγκα, καθώς και στους παρόντες Αντιδημάρχους, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της πόλης των Ιωαννίνων για την ανάληψη του κορυφαίου ετήσιου συνεδριακού γεγονότος της Οδοντιατρικής Κοινότητας,του Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου (Π.Ο.Σ.) για το έτος 2018.

 

Η συζήτηση διεξήχθη υπό πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας για την επίλυση όλων των θεμάτων που προέκυψαν, ενώ η Δημοτική Αρχή συνεχάρη το Δ.Σ. του Ο.Σ.Ι. για την πρωτοβουλία στη διεκδίκηση του 38ου Π.Ο.Σ., γεγονός που θα προσελκύσει πάνω 2000 επισκέπτες στην πόλη μας και δήλωσε σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή.

 

Ο Ο.Σ.Ι. και οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής συμφώνησαν σε μια νέα συνάντηση για το σχεδιασμό της υλοποίησης των αποφάσεων (Κοινωνικές Δράσεις, Δημοτικό Οδοντιατρείο, ενημέρωση πολιτών).

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Με την ευγενική

χορηγία της

Διεύθυνση

Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β,

ΤΚ 45 444, Ιωάννινα

 

www.osioanninon.com

Τηλ. 26510 27788

email: osioanninon@gmail.com

Οργανισμοί

Σύλλογοι

Ενημέρωση

Ξένες οδ. ιστοσελίδες

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

© 2015 Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων.