Απόφαση Ο.Σ.Ι. και Ε.Ο.Ο. για επιστημονική εκδήλωση εμπορικής εταιρείας στα Ιωάννινα


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων πληροφορήθηκε την πρωτοβουλία της εταιρείας οδοντιατρικών ειδών ΜΩΡΙΣ ΦΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. σας για τη διοργάνωση "παρουσίασης προϊόντων μηχανοκίνητης Ενδοδοντίας " στην πόλη των Ιωαννίνων το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο. Την παρουσίαση έχει αναλάβει Οδοντίατρος, μη μέλος του Ο.Σ.Ι. Η συμμετοχή ορίστηκε στο ποσό των 50€ ανά συμμετέχοντα.

Η διοργάνωση δεν τελεί υπό την αιγίδα επιστημονικής εταιρείας, κέντρου επαγγελματικής οδοντιατρικής κατάρτισης, της Ε.Ο.Ο. ή του οικείου Οδοντιατρικού Συλλόγου.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη εμπορική εταιρεία, ουδέποτε αιτήθηκε από τον Ο.Σ.Ι. τη συνδιοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Σε σχετικό ερώτημά μας προς την Ε.Ο.Ο. λάβαμε ρητά και κατηγορηματικά την απάντηση πως ΔΕΝ επιτρέπεται σε εμπορικές εταιρείες να διοργανώνουν σεμινάρια/συνέδρια/ημερίδες δίχως την αιγίδα του οικείου Οδοντιατρικού Συλλόγου ή άλλου πιστοποιημένου φορέα ή της Ε.Ο.Ο.

Ως εκ τούτου γίνεται κατανοητό πως η συγκεκριμένη εκδήλωση δε θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και δε θα πρέπει να ενισχύεται με τη συμμετοχή συναδέλφων.

Ο Ο.Σ.Ι. προσπαθεί να τελευταία χρόνια να διοργανώνει επιστημονικές εκδηλώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ ήδη έχει καταρτίσει το σχεδιασμό των δράσεών του για το επόμενο έτος.

Ελπίζουμε στην κατανόηση όλων ,

Ευχαριστούμε,

εκ του Δ.Σ. του Ο.Σ.Ι.

#ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts