Απόφαση Ο.Σ.Ι. και Ε.Ο.Ο. για επιστημονική εκδήλωση εμπορικής εταιρείας στα Ιωάννινα

September 27, 2017

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων πληροφορήθηκε την πρωτοβουλία της εταιρείας οδοντιατρικών ειδών ΜΩΡΙΣ ΦΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. σας για τη διοργάνωση "παρουσίασης προϊόντων μηχανοκίνητης Ενδοδοντίας " στην πόλη των Ιωαννίνων το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου  2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο. Την παρουσίαση έχει αναλάβει Οδοντίατρος, μη μέλος του Ο.Σ.Ι. Η συμμετοχή ορίστηκε στο ποσό των 50€ ανά συμμετέχοντα.

  

Η διοργάνωση δεν τελεί υπό την αιγίδα επιστημονικής εταιρείας, κέντρου επαγγελματικής οδοντιατρικής κατάρτισης, της Ε.Ο.Ο. ή του οικείου Οδοντιατρικού Συλλόγου.

 

Επιπλέον, η συγκεκριμένη εμπορική εταιρεία, ουδέποτε αιτήθηκε από τον Ο.Σ.Ι. τη συνδιοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

 

Σε σχετικό ερώτημά μας προς την Ε.Ο.Ο. λάβαμε ρητά και κατηγορηματικά την απάντηση πως ΔΕΝ επιτρέπεται σε εμπορικές εταιρείες να διοργανώνουν σεμινάρια/συνέδρια/ημερίδες δίχως την αιγίδα του οικείου Οδοντιατρικού Συλλόγου ή άλλου πιστοποιημένου φορέα ή της Ε.Ο.Ο. 

 

Ως εκ τούτου γίνεται κατανοητό πως η συγκεκριμένη εκδήλωση δε θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και δε θα πρέπει να ενισχύεται με τη συμμετοχή συναδέλφων.

 

Ο Ο.Σ.Ι. προσπαθεί να τελευταία χρόνια να διοργανώνει επιστημονικές εκδηλώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ ήδη έχει καταρτίσει το σχεδιασμό των δράσεών του για το επόμενο έτος. 


 

Ελπίζουμε στην κατανόηση όλων ,

 

Ευχαριστούμε,

εκ του Δ.Σ. του Ο.Σ.Ι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Με την ευγενική

χορηγία της

Διεύθυνση

Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β,

ΤΚ 45 444, Ιωάννινα

 

www.osioanninon.com

Τηλ. 26510 27788

email: osioanninon@gmail.com

Οργανισμοί

Σύλλογοι

Ενημέρωση

Ξένες οδ. ιστοσελίδες

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

© 2015 Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων.