Ευχαριστήριο μήνυμα του ινστιτούτου ΜΕΡΙΜΝΑ στον Ο.Σ.Ι.

Το Ινστιτούτο ΜΕΡΙΜΝΑ έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Ο.Σ.Ι. μετά το πέρας της επιστημονικής εκδήλωσης που διεξήχθη το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015.

Αναλυτικά :

"To Ινστιτούτο Μέριμνα αλλά και εγώ προσωπικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συμμετοχή σας, στην Ημερίδα: "Νέες εξελίξεις στη σύγχρονη χειρουργική και μη χειρουργική Οδοντιατρική", που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στο Essence Contemporary Living Hotel.

Πιστεύουμε ότι ο χρόνος που καταναλώσατε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου να ήταν ωφέλιμος, να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας και να καλύψαμε σωστά και επιστημονικά όλα τα θέματα της δια βίου εκπαίδευσης των Οδοντιάτρων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προέδρους αλλά και όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Οδοντιατρικών Συλλόγων Ηπείρου που αγκάλιασαν με τόση θέρμη την συγκεκριμένη επιστημονική εκδήλωση.

Με εκτίμηση,Gounitsiotis Thomas

Και μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για όλα τα προγράμματα του Ινστιτούτου Μέριμνα στην Ιστοσελίδα μαςwww.merimnaseminars.gr αλλά και μέσω του group μας στο facebook Merimna.Institute

#ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts