Αγωγή στοματικής υγείας σε παιδιά και ενήλικες

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων (Ο.Σ.Ι.), στα πλαίσια ανάδειξης της σημασίας της στοματικής υγείας των πολιτών και κυρίως των παιδιών του νομού μας, λαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει ΔΩΡΕΑΝ, ειδική για αυτό το σκοπό, εκδήλωση.

Πρόκειται για δράση που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα "Δημήτρης Χατζής" (πρώην Παλαιά Σφαγεία) που μας παραχώρησε ευγενικά η Δημοτική Αρχή και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει :

1. Ενημέρωση παιδιών

Ημίωρη παρουσίαση των βασικών νόσων του στόματος και των τρόπων πρόληψής τους στα παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου (7 και 8 ετών) από μέλη του Ο.Σ.Ι. (Οδοντίατροι).

Ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος/σχολείο και τον όγκο των παιδιών, για την ομαλότερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της δραστηριότητας, θα διευθετηθεί και η προσέλευση τους σε ολιγομελείς ομάδες.

Διανομή ενημερωτικού υλικού και προϊόντων σχετικών με την υγεία του στόματος.

Ώρες παρουσίασης : 09:00 π.μ. - 01:00 μ.μ. στην αίθουσα Δ. Χατζής (παλιά Σφαγεία).

2. Ενημέρωση ενηλίκων

Ανάπτυξη θεματολογίας σχετικής με την πρόληψη των νόσων των δοντιών και του στόματος των ενηλίκων από μέλος του Ο.Σ.Ι. ( Οδοντίατρος).

Ώρα έναρξης παρουσίασης : 08: 00- 09:00 μ.μ. στην αίθουσα Δ. Χατζής.

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εθελοντική δράση του Ο.Σ.Ι., παρουσιάζοντας το οπτικοακουστικό ενημερωτικό υλικό (power point παρουσίαση) στα παιδιά και τους ενήλικες, να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Ο.Σ.Ι. ή τα μέλη του Δ.Σ.

#ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts