Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων αγκαλιά με το Χαμόγελο του Παιδιού


εικόνα-χαμόγελο (1).jpg

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. "το χαμόγελο του παιδιού" συμμετείχε σε πρόγραμμα προληπτικού Οδοντιατρικού ελέγχου παιδιών. Η δράση υλοποιήθηκε στην άρτια εξοπλισμένη κινητή πολυιατρική μονάδα "Ιπποκράτης" που βρισκόταν το διάστημα 18-22 Μαΐου στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Η εθελοντική δράση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς δεκάδες παιδιά εξετάσθηκαν και οι γονείς ενημερώθηκαν για την Οδοντιατρική κατάστασή τους.


Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και ζητούμε συγνώμη σε όσους δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν έγκαιρα. Μια χρονική καθυστέρηση στην επικοινωνία με τους ιθύνοντες του "χαμόγελου", λόγω γραφειοκρατικού κολλήματος, δε μας επέτρεψε να κινητοποιήσουμε όπως θέλαμε το Οδοντιατρικό δυναμικό της πόλης μας.


Η πρότασή μας στη Μ.Κ.Ο. "χαμόγελο του παιδιού" είναι η επόμενη εξόρμηση να περιλαμβάνει ακριτικές περιοχές του νομού Ιωαννίνων. Με αυτόν τον τρόπο η άσκηση προληπτικής Οδοντιατρικής σε παιδιά- απομακρυσμένων από το αστικό κέντρο περιοχών- αποκτά ιδιαίτερο νόημα, μιας και οι δυσκολίες μετακίνησης αποτελούν ένα ακόμη εμπόδιο στην παροχή οδοντιατρικής περίθαλψης.


Εις το επανιδείν λοιπόν, με όλη την καλή διάθεση προσφοράς σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη!

#ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts