Με την ευγενική

χορηγία της

Διεύθυνση

Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β,

ΤΚ 45 444, Ιωάννινα

 

www.osioanninon.com

Τηλ. 26510 27788

email: osioanninon@gmail.com

Οργανισμοί

Σύλλογοι

Ενημέρωση

Ξένες οδ. ιστοσελίδες

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

© 2015 Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων.

 

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων αγκαλιά με το Χαμόγελο του Παιδιού

May 18, 2015

 

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. "το χαμόγελο του παιδιού" συμμετείχε σε πρόγραμμα προληπτικού Οδοντιατρικού ελέγχου παιδιών. Η δράση υλοποιήθηκε στην άρτια εξοπλισμένη κινητή πολυιατρική μονάδα "Ιπποκράτης" που βρισκόταν το διάστημα 18-22 Μαΐου στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

 

Η εθελοντική δράση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς δεκάδες παιδιά εξετάσθηκαν και οι γονείς ενημερώθηκαν για την Οδοντιατρική κατάστασή τους.

 

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και ζητούμε συγνώμη σε όσους δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν έγκαιρα. Μια χρονική καθυστέρηση στην επικοινωνία με τους ιθύνοντες του "χαμόγελου", λόγω γραφειοκρατικού κολλήματος, δε μας επέτρεψε να κινητοποιήσουμε όπως θέλαμε το Οδοντιατρικό δυναμικό της πόλης μας. 

 

Η πρότασή μας στη Μ.Κ.Ο. "χαμόγελο του παιδιού" είναι η επόμενη εξόρμηση να περιλαμβάνει ακριτικές περιοχές του νομού Ιωαννίνων. Με αυτόν τον τρόπο η άσκηση προληπτικής Οδοντιατρικής σε παιδιά- απομακρυσμένων από το αστικό κέντρο περιοχών- αποκτά ιδιαίτερο νόημα, μιας και οι δυσκολίες μετακίνησης αποτελούν ένα ακόμη εμπόδιο στην παροχή οδοντιατρικής περίθαλψης.

 

Εις το επανιδείν λοιπόν, με όλη την καλή διάθεση προσφοράς σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη!

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload