Με την ευγενική

χορηγία της

Διεύθυνση

Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β,

ΤΚ 45 444, Ιωάννινα

 

www.osioanninon.com

Τηλ. 26510 27788

email: osioanninon@gmail.com

Οργανισμοί

Σύλλογοι

Ενημέρωση

Ξένες οδ. ιστοσελίδες

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

© 2015 Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων.

 

Η πενθήμερη και σαραντάωρη μισθωτή εργασία αποτελεί εδώ και αρκετές δεκαετίες αδιαπραγμάτευτο κεκτημένο των ανεπτυγμένων κρατών. Η οικονομική κρίση και θεσμική παρακμή της κοινωνίας μας δε θα πρέπει επ’ ουδενί να αποτελέσει αφορμή για την απώλεια κάθε είδους εργασιακών δικαιωμάτων.


Η  καταναλωτική ανάγκη των συμπολιτών μας μπορεί να εξαντληθεί σε ένα εξαήμερο και πλήρως -ήδη- διευρυμένο ωράριο καταστημάτων. Η επταήμερη απασχόληση με την προσθήκη της Κυριακής ως εργάσιμης ημέρας, με ή χωρίς την υπερωριακή αποζημίωση, αποτελεί προφανώς επιστροφή σε σκοτεινές, μεσαιωνικού χαρακτήρα εργασιακές εποχές.

Ως Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων επιθυμούμε να εξακολουθούμε και στο μέλλον να διατη...

Την Τετάρτη 05 Ιουλίου 2017 ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις που είχε προαναγγείλει το Δ.Σ. του Ο.Σ.Ι. στις δημόσιες δομές παροχής οδοντιατρικής περίθαλψης του νομού Ιωαννίνων. 

Η αρχή έγινε με την επίσκεψη στα οδοντιατρεία του Π.Ε.Δ.Υ. Ένα καλά οργανωμένο κέντρο παροχής οδοντιατρικών εργασιών είναι επανδρωμένο με πέντε (5) συναδέλφους, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο φάσμα θεραπευτικών και οδοντοπροσθετικών πράξεων. Η μονάδα φέρνει εις πέρας περί τις 1000 περίπου οδοντιατρικές συνεδρίες ασθενών μηνιαίως, διαθέτοντας παιδοδοντιατρικό και οδοντοτεχνικό τμήμα.

Η δεύτερη επίσκεψη έγινε στο οδοντιατρικό τμήμα του Γ.Ν. Χατζηκώστα. Τρεις (3) οδοντιατρικές μονάδες είναι εγ...

Please reload

Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ

Προτεινόμενα

Συνάντηση Ο.Σ.Ι. με τη Δημοτική Αρχή

November 30, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload