Με την ευγενική

χορηγία της

Διεύθυνση

Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β,

ΤΚ 45 444, Ιωάννινα

 

www.osioanninon.com

Τηλ. 26510 27788

email: osioanninon@gmail.com

Οργανισμοί

Σύλλογοι

Ενημέρωση

Ξένες οδ. ιστοσελίδες

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

© 2015 Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων.

 

Ο Ο.Σ.Ι. προχώρησε στη σύσταση ανοιχτής Συντονιστικής Επιτροπής των μελών του για την αντιμετώπιση αναγκών σχετικών με την στοματική υγεία των φιλοξενούμενων μεταναστών-προσφύγων στον νομό Ιωαννίνων. 

Η επιστροπή θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους υπεύθυνους φορείς διαχείρισης των φιλοξενουμένων στη χώρα μας και θα προσφέρει τις οδοντιατρικές υπηρεσίες των εθελοντών μελών του Ο.Σ.Ι. όποτε αυτό καταστεί αναγκαίο.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τον τρόπο, τον τόπο και τη χρονική στιγμή της εθελοντικής προσφοράς των μελών του Ο.Σ.Ι.

Όσοι συνάδελφοι - μέλη του Ο.Σ.Ι.- επιθυμούν να θέσουν εαυτόν στη διάθεση της επιτροπής παρακαλούνται να επικοινωνήσουνμε τη γραμματεία του Ο.Σ.Ι. 

 

Η...

 

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας, την Κυριακή 20 Μαρτίου, διοργανώνει εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών της πόλης των Ιωαννίνων.

 

Το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρες 10:00-13:00 στον πεζόδρομο της οδού Μιχαήλ Αγγέλου, σε ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση κατασκευή, όσοι από τα μέλη του Ο.Σ.Ι. το επιθυμούν μπορούν να παρευρίσκονται ενημερώνοντας το κοινό για την αξία της διατήρησης της στοματικής υγείας.

 

Θα διανεμηθούν φυλλάδια με βασικές πλήροφορίες υγιεινής της στοματικής κοιλότητας για το ευρύ κοινό.

Η συμμετοχή όλων σε αυτή τη γιορτή αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος που λαμβάνει χώρα για δεύτερη...

Please reload

Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ

Προτεινόμενα

Συνάντηση Ο.Σ.Ι. με τη Δημοτική Αρχή

November 30, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload