Με την ευγενική

χορηγία της

Διεύθυνση

Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β,

ΤΚ 45 444, Ιωάννινα

 

www.osioanninon.com

Τηλ. 26510 27788

email: osioanninon@gmail.com

Οργανισμοί

Σύλλογοι

Ενημέρωση

Ξένες οδ. ιστοσελίδες

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

© 2015 Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων.

 

Το Ινστιτούτο ΜΕΡΙΜΝΑ έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Ο.Σ.Ι. μετά το πέρας της επιστημονικής εκδήλωσης που διεξήχθη το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015. 

Αναλυτικά :

 

"To Ινστιτούτο Μέριμνα αλλά και εγώ προσωπικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συμμετοχή σας, στην Ημερίδα: "Νέες εξελίξεις στη σύγχρονη χειρουργική και μη χειρουργική Οδοντιατρική", που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στο Essence Contemporary Living Hotel.

 

Πιστεύουμε ότι ο χρόνος που καταναλώσατε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου να ήταν ωφέλιμος, να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας και να καλύψαμε σωστά και επιστημονικά όλα τα θέματα της δια βίου εκπαίδευσης των Οδοντιάτρων.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στ...

Το Ε.Τ.Α.Α. - Τ.Σ.Α.Υ. προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση (10.12.2015).

 

" Με  τον Ν. 4337/2015 άρθ. 21 καταργήθηκαν αναδρομικά από την έναρξη ισχύος τους (2/7/2015) οι διατάξεις του άρθ.39  του Ν. 4331/2015 ,σύμφωνα με τις οποίες δινόταν το δικαίωμα στους Νέους Ασφαλισμένους να υπαχθούν σε κατώτερη της υποχρεωτικής ασφαλιστική κατηγορία. Συνεπώς  όσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί στο Ταμείο για μετάταξη σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία ,σύμφωνα με την παραπάνω διάταξη καθίστανται άνευ αντικειμένου και τίθενται στο Αρχείο."

 

 

 

 

Προισταμένη Τμ. Μητρώου

Α. Δογάνου

Αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Ε.Τ.Α.Α. - Τ.Σ.Α.Υ. τα ειδοποιητήρια των εισφορών του Β' εξαμήνου 2015. 

 

Ελέγξτε αν τα στοιχεία του φακέλου ασφαλισμένου σας είναι σωστά, αφού εισέλεθτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Τ.Σ.Α.Υ. Στο ίδιο πεδίο εκτυπώστε το ειδοποιητήριό σας.

 

Ολοκληρώστε την παραπάνω διαδικασία πατώντας εδώ.

 

 

Η προσπάθεια του Ο.Σ.Ι. να απευθυνθεί στα σχολεία της πόλης μας διοργανώνοντας "ημέρα αγωγής στοματικής υγείας", με σκοπό να δημιουργηθεί ένας θεσμός στην ενημέρωση των παιδιών σε θέματα υγιεινής του στόματος, δυστυχώς δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση. Ως εκ τούτου, οι εκδηλώσεις που είχαν οργανωθεί για την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα Δ. Χατζής, αναβάλλονται.


Το 12ο Δημοτικό Σχολείο, μέσω του Διευθυντή του, εξέφρασε την επιθυμία να διοργανωθεί στο χώρο του εκδήλωση σχετική με τη διατήρηση της υγείας του στόματος.


Ορίσθηκε ως ημερομηνία η Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου και ώρα η 10:00 π.μ. 

 


Συνάδελφοι που επιθυμούν να "μεταλαμπαδεύσουν" τη γνώση τους στα παιδιά, μπορούν να δ...

Please reload

Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ

Προτεινόμενα

Συνάντηση Ο.Σ.Ι. με τη Δημοτική Αρχή

November 30, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags