Με την ευγενική

χορηγία της

Διεύθυνση

Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β,

ΤΚ 45 444, Ιωάννινα

 

www.osioanninon.com

Τηλ. 26510 27788

email: osioanninon@gmail.com

Οργανισμοί

Σύλλογοι

Ενημέρωση

Ξένες οδ. ιστοσελίδες

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

© 2015 Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων.

 

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων (Ο.Σ.Ι.), στα πλαίσια ανάδειξης της σημασίας της στοματικής υγείας των πολιτών και κυρίως των παιδιών του νομού μας, λαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει ΔΩΡΕΑΝ, ειδική για αυτό το σκοπό, εκδήλωση.

 Πρόκειται για δράση που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα "Δημήτρης Χατζής" (πρώην Παλαιά Σφαγεία) που μας παραχώρησε ευγενικά η Δημοτική Αρχή και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

 

 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει :

 

1. Ενημέρωση παιδιών

 

Ημίωρη παρουσίαση των βασικών νόσων του στόματος και  των τρόπων πρόληψής τους στα παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου (7 και 8 ετών) από μέλη του Ο.Σ.Ι. (Οδοντίατροι).

Ανάλογα...

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης οδοντιατρικής εκπαίδευσης των μελών του Ο.Σ.Ι. από το Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο θα διεξαχθεί σειρά επιστημονικών σεμιναρίων.

Η θεματολογία επιλέχθηκε με βάση τις ανάγκες του γενικού οδοντιάτρου και την καθ'ημέρα κλινική οδοντιατρική πράξη.

Ευελπιστούμε η πρωτοβουλία αυτή να γίνει θεσμός στα επόμενα έτη.

Καλή μας αρχή!

 

Το αρχικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων επισυνάπτεται. Τυχόν τροποποιήσεις που ενδέχεται να υπάρξουν, θα ανακοινωθούν άμεσα.

 

 

 

 

 

 

Σας ευχαριστούμε.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Ο.Σ.Ι. και τα μέλη του Δ.Σ.

 

 

Ενόψει των εξαγγελιών της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός μόνο Ταμείου, οι εκπρόσωποι των ιατρών, οδοντιάτρων, φαρμακοποιών και κτηνιάτρων της χώρας συναντώνται με τη διοίκηση του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, την Τρίτη 13.10.2015.

 

 

Με μεγάλη χαρά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2015 η επίσκεψη των εθελοντών οδοντιάτρων - μελών του Ο.Σ.Ι.- στους χώρους της "κιβωτού του κόσμου", στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων.

 

Κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους του οργανισμού, ο Ο.Σ.Ι. ανέλαβε τη λειτουργία του νεοσύστατου οδοντιατρείου της "κιβωτού", με σκοπό την παροχή οδοντιατρικής περίθαλψης  στα παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο.

 

Στην πρώτη αυτή επαφή με τα παιδιά, έγινε συνολική καταγραφή της στοματικής τους υγείας, καθώς και των αναγκών σε εξοπλισμό και αναλώσιμα είδη του οδοντιατρείου. 

 

Μελλοντικά, όσοι Οδοντίατροι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην "κιβωτό", μπορούν να επικοινωνούν με τη γ...

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

 

   Από τις αρχές του έτους 2015, όπως είχε προαναγγελθεί και αποφάσισε ομόφωνα η Γ.Σ. του Ο.Σ.Ι. , έχει ξεκινήσει η καταγραφή του ενεργού -νόμιμα εργαζόμενου- Οδοντιατρικού δυναμικού του νομού Ιωαννίνων.


   Η διαδικασία περιλαμβάνει στην πρώτη φάση της την παραλαβή και ανάρτηση ειδικής βεβαίωσης  σε εμφανές σημείο της έξω θύρας των Οδοντιατρείων μας.


   Η βεβαίωση ΝΟΜΙΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ θα αναγράφει στοιχεία σχετικά με  την άσκηση του επαγγέλματος του Οδοντιάτρου (την ακριβή διεύθυνση του χώρου εργασίας του, τον αριθμό μητρώου του στον Ο.Σ.Ι., την ειδικότητα ή εξειδίκευση που έχει λάβει ο συνάδελφος από εγκεκριμένο Ακαδημαϊκό ίδρυμα το...

Please reload

Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ

Προτεινόμενα

Συνάντηση Ο.Σ.Ι. με τη Δημοτική Αρχή

November 30, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload