Συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιωαννιτών είχε το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων (Ο.Σ.Ι.) την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017. 

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Δ.Σ. του Ο.Σ.Ι., στη συζήτηση τέθηκαν τα ζητήματα της προαγωγής της στοματικής υγείας με στοχευμένες δράσεις σε σχολεία και Κ.Α.Π.Η. της πόλης. 

Επιπλέον, στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, έγινε μια προσπάθεια συνεννόησης και εξεύρεσης λύσης για τη λειτουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου. Τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά και με δεδομένη τη θέληση και των πλευρών για επανέναρξη της λειτουργίας του φορέα, τα όποια γραφειοκρατικά ζητήματα ελπίζουμε να ξεπεραστούν.

Στο Δήμαρχο, κ. Θ. Μπέγκα, καθώς και στους παρόντες Αντιδημάρχ...

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, προσφορά στα παιδιά των Οδοντιάτρων του Νομού Ιωαννίνων!

Πληροφορίες στη φωτογραφία που ακολουθεί!

Η πρώτη θεματική ενότητα των φετινών "Επιστημονικών Πρωινών" θα λάβει χώρα το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017, από 09:00-17:00.

Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι η αίθουσα σεμιναρίων του νεοσύστατου Μουσείου Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων.

Ο τίτλος της ημερίδας : " Ψηφιακή Οδοντιατρική φωτογραφία".

Ομιλητές, οι συνάδελφοι κ. Φ. Λατίνος και Ορ. Χαραλάμπους. 

Το θεωρητικό μέρος θα ξεκινήσει μετά τις 09:00 π.μ. και θα έχει διάρκεια περίπου 3 ώρες.  Η συμμετοχή σε αυτό θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το πρακτικό μέρος θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα έχει διάρκεια περίπου 3 ώρες. Η συμμετοχή σε αυτό ορίζεται στο ποσό των 80€ + Φ.Π.Α.

Το σεμινάριο φωτογραφίας έχει ως στόχο να σας μυήσει στα μυστικά της μικροφωτογραφίας και να σ...

Τα επιστημονικά πρωινά και βραδινά έχουν γίνει πλέον θεσμός.


Για τα έτη 2017-18 θα διοργανώνονται Σάββατο πρωί.

Η φετινή θεματολογία περιλαμβάνει τέσσερις (4) επιμέρους ενότητες υπό τον τίτλο :

"Η Οδοντιατρική στην ψηφιακή εποχή"


Λεπτομέρειες και αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων αναμένονται προσεχώς.

Έναρξη 09 Δεκεμβρίου 2017 σε νέο χώρο-έκπληξη!

Η διοργάνωση ανήκει στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων και οι εκδηλώσεις μοριοδοτούνται σύμφωνα με το πιλοτικό πρόγραμμα Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης της Ε.Ο.Ο.

Την Τρίτη 24.10.2017, στα πλαίσια του "5ου Περιφερειακού Συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης για την Ήπειρο" , ο Υπουργός Υγείας κ. Α. Ξανθός και ο Αναπληρωτής Υπ. Υγείας κ. Π. Πολάκης τοποθετήθηκαν σε θέματα σχετικά με τον τομέα της Υγείας στην περιφέρεια της Ηπείρου.

Ο Ο.Σ.Ι. εκπροσωπήθηκε με τον Πρόεδρο και τη Γ.Γραμματέα του.

Ο Πρόεδρος του Ο.Σ.Ι. κ. Δ. Κήττας κατέθεσε τις απόψεις και προτάσεις του Ο.Σ.Ι. εκ μέρους του Δ.Σ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση:

"Αξιότιμοι κ. Υπουργοί Υγείας,

Εκπροσωπώντας τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων και τα περίπου 200 μέλη του, θα ήθελα να αναφερθώ σε ορισμένα καίρια ζητήματα του κλάδου, τόσο σε πανελλήνιο, 'όσο και τοπικό επίπεδο.

Η πρόσκληση που απευθύνθ...

Το "Ινστιτούτο δια βίου επαγγελματικής κατάρτισης ΜΕΡΙΜΝΑ" για άλλη μια χρονιά επισκέπτεται την πόλη των Ιωαννίνων.

Ο Ο.Σ.Ι. αποδέχτηκε το αίτημα των ιθυνόντων του" ΜΕΡΙΜΝΑ " για τη διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας στα Ιωάννινα.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Essence Contemporary Living, από 09:00 - 19:00 όσοι συνάδελφοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια επιστημονική εκδήλωση με ποικίλη σύγχρονη θεματολογία.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης πρακτικών σεμιναρίων μετά το πέρας του θεωρητικού τμήματος (κόστος επιπλέον 40€ με δώρα αξίας 60€)

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Για να δε...

Αγαπητοί συνάδελφοι-μέλη του Ο.Σ.Ι.

Η οικονομική αρτιότητα του Ο.Σ.Ι. αποτελεί προτεραιότητα του σημερινού Δ.Σ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του -αυτονόητου- εγχειρήματος κρίνεται η οικονομική τακτοποίηση των μελών μας. 

Με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας και γνώμονα την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη λειτουργία του συλλόγου μας (πάγια και τρέχοντα έξοδα) το Δ.Σ. του Ο.Σ.Ι. σε συνεδρίασή του (Τρίτη 19.09.2017) αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση της ετήσιας εισφοράς των μελών του. 

Συγκεκριμένα:

Η ετήσια εισφορά των μελών μειώνεται κατά 15%, ήτοι στο ποσό των 100€, εάν και εφόσον εξοφληθεί με οιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικά, μετρητά, χρήση κάρτας,...

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων πληροφορήθηκε την πρωτοβουλία της εταιρείας οδοντιατρικών ειδών ΜΩΡΙΣ ΦΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. σας για τη διοργάνωση "παρουσίασης προϊόντων μηχανοκίνητης Ενδοδοντίας " στην πόλη των Ιωαννίνων το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου  2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο. Την παρουσίαση έχει αναλάβει Οδοντίατρος, μη μέλος του Ο.Σ.Ι. Η συμμετοχή ορίστηκε στο ποσό των 50€ ανά συμμετέχοντα.

  

Η διοργάνωση δεν τελεί υπό την αιγίδα επιστημονικής εταιρείας, κέντρου επαγγελματικής οδοντιατρικής κατάρτισης, της Ε.Ο.Ο. ή του οικείου Οδοντιατρικού Συλλόγου.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη εμπορική εταιρεία, ουδέποτε αιτήθηκε από τον Ο.Σ.Ι. τη συνδιοργάνωση της συγκεκριμένης...

Η πενθήμερη και σαραντάωρη μισθωτή εργασία αποτελεί εδώ και αρκετές δεκαετίες αδιαπραγμάτευτο κεκτημένο των ανεπτυγμένων κρατών. Η οικονομική κρίση και θεσμική παρακμή της κοινωνίας μας δε θα πρέπει επ’ ουδενί να αποτελέσει αφορμή για την απώλεια κάθε είδους εργασιακών δικαιωμάτων.


Η  καταναλωτική ανάγκη των συμπολιτών μας μπορεί να εξαντληθεί σε ένα εξαήμερο και πλήρως -ήδη- διευρυμένο ωράριο καταστημάτων. Η επταήμερη απασχόληση με την προσθήκη της Κυριακής ως εργάσιμης ημέρας, με ή χωρίς την υπερωριακή αποζημίωση, αποτελεί προφανώς επιστροφή σε σκοτεινές, μεσαιωνικού χαρακτήρα εργασιακές εποχές.

Ως Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων επιθυμούμε να εξακολουθούμε και στο μέλλον να διατη...

Την Τετάρτη 05 Ιουλίου 2017 ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις που είχε προαναγγείλει το Δ.Σ. του Ο.Σ.Ι. στις δημόσιες δομές παροχής οδοντιατρικής περίθαλψης του νομού Ιωαννίνων. 

Η αρχή έγινε με την επίσκεψη στα οδοντιατρεία του Π.Ε.Δ.Υ. Ένα καλά οργανωμένο κέντρο παροχής οδοντιατρικών εργασιών είναι επανδρωμένο με πέντε (5) συναδέλφους, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο φάσμα θεραπευτικών και οδοντοπροσθετικών πράξεων. Η μονάδα φέρνει εις πέρας περί τις 1000 περίπου οδοντιατρικές συνεδρίες ασθενών μηνιαίως, διαθέτοντας παιδοδοντιατρικό και οδοντοτεχνικό τμήμα.

Η δεύτερη επίσκεψη έγινε στο οδοντιατρικό τμήμα του Γ.Ν. Χατζηκώστα. Τρεις (3) οδοντιατρικές μονάδες είναι εγ...

Please reload

Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ

Προτεινόμενα

Συνάντηση Ο.Σ.Ι. με τη Δημοτική Αρχή

November 30, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Με την ευγενική

χορηγία της

Διεύθυνση

Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β,

ΤΚ 45 444, Ιωάννινα

 

www.osioanninon.com

Τηλ. 26510 27788

email: osioanninon@gmail.com

Οργανισμοί

Σύλλογοι

Ενημέρωση

Ξένες οδ. ιστοσελίδες

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

© 2015 Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων.